Een creatieve maar vooral ook effectieve website laten maken in Eindhoven? Dat kan bij Webzaken in Someren!

Wij zijn Webzaken uit Someren. Een enthousiast en tikkeltje eigenwijs mediabureau dat probeert zzp’ers en mkb bedrijven naar een hoger online niveau te tillen door te werken aan creatieve en effectieve web-based oplossingen die ontwikkeld zijn met de ondernemer in gedachte.

Tijdens de ontwikkeling van deze web-based oplossingen houden wij voortdurend rekening met het binden, boeien en behouden van jouw Eindhovense klanten en medewerkers. Dat zijn namelijk de mensen die jij met jouw Eindhovense website moet triggeren. Maken wij dan alleen maar websites? Natuurlijk niet! Wij houden ons ook bezig met jouw narrowcasting, touchscreen oplossingen, intranet en branche oplossingen.

1,5 uur durend strategiegesprek

We beginnen het klantgesprek met een korte introductie over onze doener, scanner, klikker. Websitebezoekers uit Eindhoven kunnen hiermee inzichtelijk worden gemaakt doordat deze persona’s de verschillende beweegredenen toelichten.

100% maatwerk design

We zorgen voor een opvallende factor ten opzichte van de rest in Eindhoven, en voor een maatwerk ontwerp.

Custom development met WordPress

Tijdens de ontwikkeling van je Eindhovense website zorgen we ervoor dat alles aan de achterkant soepel verloopt, maar ook dat de voorkant er gelikt uit ziet.

Cursus, oplevering en livegang

We plannen samen een cursus in voordat de website live wordt gezet. Tijdens deze cursus leer je alles over het zelf bijhouden van je eigen (WordPress) website.

Keertje kletsen over jouw nieuwe website?

Zit je met vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een strategiegesprek met ons!

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep?

De doelstellingen van jouw bedrijf zijn voor ons belangrijk, maar onze prioriteit is het begrijpen van het doel van jouw doelgroep. Waarom doe jij wat je doet? En hoe help je daar jouw klanten mee? Dit vertalen wij door naar jouw website.

De doener, scanner en de klikker?

Iedere websitebezoeker is anders. Daar houden we dan ook rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment opvalt. Of jouw websitebezoekers nu snel iets moeten vinden, een compleet overzicht van je bedrijf willen óf juist gericht zoeken: jouw website werkt voor iedereen.

De 5 vragen?

Jouw doelgroep heeft bij het bezoeken van jouw website bepaalde vragen in gedachten. In onze derde stap stellen we ons in op deze vragen en zorgen we dat jouw website die vragen beantwoordt.

Ervaringen van onze klanten

Wemos

"We zijn erg blij met de mooie website die Webzaken voor ons gebouwd heeft. De migratie van de oude naar de nieuwe website (met nieuwe url) verliep heel soepel. De achterkant is gebruiksvriendelijk ingericht. En de servicedesk is goed bereikbaar en reageert snel op vragen."

BAS Bootcamp And Sports

“Een bedrijf wat mee denkt met al je wensen. Het persoonlijke contact maakt het super fijn, snelle reactie en snelle acties. Ik ben nu al dik tevreden over het resultaat wat er staat en dit word alleen nog maar beter. Een bedrijf wat jouw wensen en hun specialiteit samenvoegt maakt het geen wat jij nodig hebt! Ik raad Renew My ID iedereen aan die goed, snel en persoonlijk geholpen wilt worden! ”

Knowledge Sharing Centre

“Een top bedrijf. - Meedenkend, helpen je echt verder. - Vernieuwend, altijd op zoek naar uitdagingen. - Kwaliteit, altijd op zoek naar beter. Blij dat we met hen in zee zijn gegaan.”

Waarom ondernemers uit Eindhoven kiezen voor Webzaken?

Om onze klanten uit omgeving Eindhoven tevreden te stellen en een online boost te geven is een powerteam nodig dat hard werkt. Wij kijken op een andere manier tegen de bedrijven van onze klanten aan.

Maar wat is nu écht een goede website? Daar hebben wij onze eigen visie op. Hierbij werken wij met een webconcept dat normaal veel wordt gebruikt voor grotere bedrijven getransformeerd voor MKB.

Maatwerk website laten maken Eindhoven?

Wil je een maatwerk website laten maken? Dat zit je bij Webzaken goed! Wij verwerken namelijk op een hoogwaardige manier het onderscheidend vermogen van jouw bedrijf in Eindhoven op jouw gepersonaliseerde website.

Dat doen wij op zo’n manier dat iedere Eindhovense bezoeker van jouw website vanaf het eerste moment geprikkeld wordt om verder te lezen.

Waarom zijn onze websites effectief?

We sturen de bezoeker over je website heen, dompelen hem onder in je bedrijf, triggeren hem/haar om jouw diensten of producten te bekijken én zorgen ervoor dat hij/zij het bijna niet kan laten om contact met je op te nemen!

Kortom, als je jouw Eindhovense website door ons laat maken, dan zorgen we voor een hoge conversie. En conversie betekent: scoren!

Plan vrijblijvend een afspraak!

Ben je op zoek naar een betrouwbare en lokale partner om een maatwerk website te laten maken in Eindhoven? Webzaken, gevestigd in het pittoreske Someren vlakbij Eindhoven, heeft jarenlange ervaring op het gebied van professionele, op maat gemaakte websites die naadloos aansluiten op jouw bedrijf en doelgroep.

Persoonlijk strategiegesprek van 1,5 uur

Wij werken met een uniek concept waarbij je in 1,5 uur meer te weten komt over je eigen website. De uitkomst hiervan is altijd heel verschillend, terwijl de opzet van het gesprek vaak hetzelfde is.

Mocht je om een bepaalde reden niet naar ons kantoor kunnen komen, dan kan dit ook online!

Plan een strategiegesprek

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan