Opzoek naar een kwalitatieve, op maat gemaakte website? Dan ben je bij Webzaken aan het juiste adres!

We hebben onze eigen visie ontwikkeld op wat nu écht een goede website is. Dit komt omdat we niet alleen weten hoe een website gemaakt wordt, maar we hebben een sterk webconcept ontwikkeld.

Een webconcept wat normaal gesproken gebruikt wordt voor de grote bedrijven en dit hebben we getransformeerd voor het MKB. Daarbij denken wij mee vanuit het oogpunt van jouw klant, om jouw bedrijf online zo optimaal mogelijk neer te zetten.

Wat is een goede basis voor een website?

Een goede basis bestaat uit een responsive website met een gelikt design. Maar wat maakt de ene website beter dan de andere? Dit zijn vooral de onopvallende dingen die het grootste verschil maken.

Denk aan de indeling van het menu, de plaatsing van knoppen en het woordgebruik. Dit zijn de verschillen waarmee jij jouw bedrijf positief onderscheid van de grote bedrijven.

Waar denk je dat de mensen achter de website van Vodafone en Coolblue de hele tijd mee bezig zijn? Niet zozeer hoe het eruit ziet maar testen wat het beste werkt! De afgelopen 13 jaar hebben wij precies dit gedaan voor onze MKB klanten en daaruit is ons eigen effectieve webconcept ontstaan.

Een website laten maken die scoort

Je wil dat jouw website scoort en dat een bezoeker vanaf het eerste moment geprikkeld wordt. Wij begeleiden de bezoeker over jouw website heen en zorgen voor de beste user experience. Ook wel het gebruiksgemak van de website genoemd. En dat zorgt voor meer conversie, en conversie betekend scoren!

Samen met ons team van 10 man sterk, maken wij op maat gemaakte websites. Het onderscheidend vermogen van jouw onderneming belichten we op de juiste manier, zodat de klant er niet omheen kan en jou wel moet bellen! Maak een vrijblijvende afspraak en maak kennis met Wesly of Ruud! Stippel samen de juiste route uit en dan kunnen we op pad!

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan