Een portaal laten maken?

Je wilt jouw klanten binden, boeien en behouden. Een klant- of kennisportaal biedt de mogelijkheid om een stap vooruit te maken in de samenwerking met jouw klanten.

Meer weten over de mogelijkheden van een portaal? Kom gezellig een kop koffie drinken bij ons op kantoor!

Het start met een strategiegesprek

Zonder een duidelijke route kun je niet verwachten tot een goedwerkend portaal te komen. We nemen de tijd om je doelen, kansen en uitdagingen te begrijpen, zodat we een uitgekiende strategie kunnen opstellen.

Daarna gaan we aan de slag met het design

Met de strategie als gids, gaan we over tot het creatieve proces. Onze ontwerpers brengen je visie tot leven met een op maat gemaakt design voor jullie nieuwe portaal.

Designpresentatie

Als het ontwerp is uitgewerkt, presenteren we dit aan je. Onze designers zullen je door het ontwerp leiden en de gedachtegang erachter uitleggen. We luisteren naar je feedback en passen het design aan totdat het matcht met wat je voor ogen had.

Technische realisatie

Met het goedgekeurde ontwerp in handen gaan onze technische experts aan de slag. Ze zetten het daadwerkelijke portaal op, waarbij ze de nieuwste technologieën en best practices inzetten.

Webmaster cursus

Na de lancering van het nieuwe portaal staan we je bij met een persoonlijke webmaster cursus. Hier leer je alle fijne kneepjes van het portaal, zodat je zelfverzekerd de content kunt beheren.

Vullen maar!

Tijd om het portaal te vullen met alle benodigde informatie voor personeel, klanten en derden met toegang.

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep?

De doelstellingen van jouw bedrijf zijn voor ons belangrijk, maar onze prioriteit is het begrijpen van het doel van jouw doelgroep. Waarom doe jij wat je doet? En hoe help je daar jouw klanten mee? Dit vertalen wij door naar jouw website.

De doener, scanner en de klikker?

Iedere websitebezoeker is anders. Daar houden we dan ook rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment opvalt. Of jouw websitebezoekers nu snel iets moeten vinden, een compleet overzicht van je bedrijf willen óf juist gericht zoeken: jouw website werkt voor iedereen.

De 5 vragen?

Jouw doelgroep heeft bij het bezoeken van jouw website bepaalde vragen in gedachten. In onze derde stap stellen we ons in op deze vragen en zorgen we dat jouw website die vragen beantwoordt.

Keertje kletsen over jouw nieuwe website?

Zit je met vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een strategiegesprek met ons!

Portaal laten maken? Let’s do it!

Met al die ontwikkelingen in het online landschap is efficiëntie tegenwoordig de sleutel tot succes. Lekker cliché – weten we – maar zo is het wel. En wat heb je daarvoor nodig? Juist, een op maat gemaakt portaal waardoor alles in de organisatie net wat beter loopt.

Je wilt een portaal dat van alle gemakken is voorzien en waar jullie makkelijk zelf in kunnen werken, omdat je alles ook begrijpt. We hebben nieuws voor je: dat regelen we.

Een portaal voor de MKB’er.

Wie kiest voor een portaal dat door ons wordt gemaakt, gaat voor een gelikt design en perfecte toegankelijkheid door iedereen. Dus het maakt niet uit of iemand van de administratie die bijna tegen z’n pensioen aan zit ermee moet werken of de stagiair die net achter het bureau zit: onze portalen zijn eenvoudig te begrijpen.

Door de jaren hebben we een visie ontwikkeld van wat nu echt belangrijk is in zo’n portaal. Die visie komt vanuit ervaring – na het bouwen van tientallen portalen weet je wat wel en niet werkt – en opgedane theoretische kennis.

Een portaal voor nu én de toekomst

Investeren in een portaal is niet niks. Het is een wijziging in de werkwijze – en dat is nog niet zo makkelijk. Om te voorkomen dat je over een paar jaar die nieuwe werkwijze wéér moet wijzigen, bouwen wij met het oog op de toekomst. Duurzaam? Jazeker.

Onze portalen zorgen ervoor dat je er niet alleen nu prettig in werkt, maar dat deze ook klaar is voor de toekomst. Dat doen we onder andere door er trends en technologieën in te verwerken. Wel zo prettig.

De mogelijkheden zijn oneindig

Jouw bedrijf, jouw visie, jouw wensen en jouw behoeften. Best vaak ‘jouw’ hè? Daar draait het ons wel om. Om jou. En je bedrijf.

Daarom bieden we portalen aan voor het MKB in verschillende fasen. Niet iedereen heeft baat bij een uitgebreid en volledig custom portaal, maar anderen kunnen weer niet vooruit met een wat eenvoudiger portaal. Onze specialisten kijken met je mee en geven aan wat voor soort portaal jouw bedrijf nodig heeft. En zoals je hebt gelezen: niet alleen voor nu, ook voor in de toekomst.

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan