Website Kledingbank Eindhoven – Eindhoven

Website Connect4IT – Gemert

Website La Providence – Grubbenvorst

Website RVK Constructies – Someren

Website ForAmbition – Eindhoven

Website Tomassen Vlees – Someren

Websites voor de ondernemer

We zetten jou, je bedrijf én jouw doelgroep in het middelpunt van alles wat we doen. We zorgen ervoor dat jouw website niet alleen mooi is, maar ook doelgericht en effectief.

Of je nu een kleine mkb'er bent of een zzp'er: wij zorgen dat jij geen zorgen hebt als het op je website neerkomt.

Het start met een strategiegesprek

Het begint allemaal met een gesprek waarin we jou, jouw bedrijf én jouw doelgroep beter leren kennen. We willen begrijpen wat je doet, wat je wilt bereiken en hoe we je doelgroep kunnen aanspreken.

Daarna gaan we aan de slag met het design

Het oog wil ook wat. Onze designhelden zorgen voor een mooi en gebruiksvriendelijk design. Jouw website ziet er hierdoor niet alleen goed uit op een laptop, maar ook op je telefoon of tablet.

Designpresentatie

Natuurlijk moet jij het design ook mooi vinden. We laten het je dan ook zien en staan open voor jouw feedback. Samen perfectioneren we het ontwerp totdat het voor jou perfect is.

Technische realisatie

Een website die technisch ook werkt, is wel zo handig. Wij zorgen dat jouw website goed en snel draait, zonder problemen.

Webmaster cursus

We leren je daarna hoe je zelf de touwtjes in handen kunt nemen. Hierna kun jij ook zelf je website beheren.

Vullen maar!

Nu je website helemaal klaar is, is het tijd om hem te vullen met content. Uiteraard helpen we je graag om je website tot leven te brengen.

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep?

De doelstellingen van jouw bedrijf zijn voor ons belangrijk, maar onze prioriteit is het begrijpen van het doel van jouw doelgroep. Waarom doe jij wat je doet? En hoe help je daar jouw klanten mee? Dit vertalen wij door naar jouw website.

De 5 vragen?

Jouw doelgroep heeft bij het bezoeken van jouw website bepaalde vragen in gedachten. In onze derde stap stellen we ons in op deze vragen en zorgen we dat jouw website die vragen beantwoordt.

De doener, scanner en de klikker?

Iedere websitebezoeker is anders. Daar houden we dan ook rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment opvalt. Of jouw websitebezoekers nu snel iets moeten vinden, een compleet overzicht van je bedrijf willen óf juist gericht zoeken: jouw website werkt voor iedereen.

Keertje kletsen over jouw nieuwe website?

Zit je met vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een strategiegesprek met ons!

Website laten maken? Kom maar op!

Online gaan alle ontwikkelingen snel. En daarmee bedoelen we ook echt razendsnel. Je knippert drie keer met je ogen en er is alweer een nieuwe update beschikbaar. Dus, die website die je een paar jaar geleden in elkaar hebt geknutseld? Die is waarschijnlijk al lang en breed niet meer up-to-date.

Jij wilt natuurlijk een website die toekomstbestendig is en daadwerkelijk het verschil maakt. Nou, goed nieuws: dat regelen we voor je.

Voor de MKB’er

Wil je door ons een website laten maken, dan kun je er zeker van zijn dat deze voorzien wordt van een gelikt design. Door de jaren heen is gebleken dat we op een andere manier tegen de bedrijven van onze klanten aankijken. Daarnaast hebben we onze eigen visie op wat nu écht een goede website is. Concreet houdt dit in dat we een strategie, dat normaal veelal gebruikt wordt voor de grotere bedrijven, hebben getransformeerd voor het MKB.

Een toekomstbestendige website

Je bedrijf en je doelgroep zijn uniek en jouw website zou dat ook moeten zijn. Een website is meer dan alleen een online visitekaartje. Het is jouw digitale etalage, je verkoopmedewerker en je 24/7 vertegenwoordiger.

Wij zorgen dat jij een website krijgt die bij jou én de toekomst past. We houden rekening met de nieuwste trends en technologieën, zodat je website niet alleen vandaag, maar ook over een jaar of langer nog steeds indruk maakt. Wel zo fijn.

Waarom werken wij met WordPress?

Wij werken graag met WordPress: dit is voor ons én jou als klant namelijk een tool die eindeloos veel mogelijkheden biedt. Wij kunnen jouw website namelijk helemaal op maat maken met WordPress. Zo zorgen wij ervoor dat jij niet achter de feiten aanloopt en jouw website volledig aan jouw verwachtingen voldoet.

Van alle maatwerk websites die wij maken, is WordPress dus de motor. Uiteraard zorgen wij ervoor dat de website makkelijk te beheren is, zelfs als je er helemaal geen kaas van hebt gegeten. Het belangrijkste is dat jij een goede website krijgt waar je zelf ook alles uit kan halen.

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan