Website VAMOS Lifestyle & Society – Deurne

Webshop Camps & Camps – Venlo

Webshops voor de ondernemer

We houden niet van poespas, maar we houden wel van webshops die resultaten opleveren. Heel simpel. Wij kijken naar jouw doelgroep en zorgen ervoor dat jouw webshop daar perfect op aansluit.

Het resultaat? Een ijzersterke webshop waar je verder mee komt.

Het start met een strategiegesprek

Het begint allemaal met een gesprekje waarin we jou en je bedrijf leren kennen. We willen begrijpen wat je doet, wat je doelgroep is en wat die doelgroep wil bereiken op jouw webshop.

Daarna gaan we aan de slag met het design

Wij maken een webshop die niet alleen mooi is, maar ook gebruiksvriendelijk én conversiegericht. Zo is jouw webshop niet alleen op een laptop, maar ook op een telefoon of tablet perfect zichtbaar.

Designpresentatie

Natuurlijk moet jij het design ook mooi vinden. We laten het je dan ook zien en staan open voor jouw feedback. Samen perfectioneren we het ontwerp totdat het voor jou perfect is.

Technische realisatie

Een webshop die constant foutmeldingen geeft, is natuurlijk niet wat je wilt. Wij zorgen dat jouw webshop goed en snel draait, zonder problemen.

Webmaster cursus

We leren je daarna hoe je zelf de touwtjes in handen kunt nemen. Hierna kun jij ook zelf je webshop beheren. Wel zo handig natuurlijk.

Vullen maar!

Nu je webshop helemaal klaar is, is het tijd om hem te vullen met producten en content. Uiteraard helpen we je graag om je webshop tot leven te brengen.

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep?

De doelstellingen van jouw bedrijf zijn voor ons belangrijk, maar onze prioriteit is het begrijpen van het doel van jouw doelgroep. Waarom doe jij wat je doet? En hoe help je daar jouw klanten mee? Dit vertalen wij door naar jouw website.

De 5 vragen?

Jouw doelgroep heeft bij het bezoeken van jouw website bepaalde vragen in gedachten. In onze derde stap stellen we ons in op deze vragen en zorgen we dat jouw website die vragen beantwoordt.

De doener, scanner en de klikker?

Iedere websitebezoeker is anders. Daar houden we dan ook rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment opvalt. Of jouw websitebezoekers nu snel iets moeten vinden, een compleet overzicht van je bedrijf willen óf juist gericht zoeken: jouw website werkt voor iedereen.

Keertje kletsen over jouw nieuwe website?

Zit je met vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een strategiegesprek met ons!

Webshop laten maken?

Onze ervaring heeft ons geleerd om op een andere manier naar de bedrijven van onze klanten te kijken. We hebben inmiddels dan ook onze eigen visie op wat nu écht een goede webshop is. Dat betekent dat we een webconcept, doorgaans voorbehouden aan grotere bedrijven, hebben omgevormd voor het MKB. Het resultaat? Een webshop waar je écht iets aan hebt!

Webshop laten maken, wat is de prijs?

Wij zijn er voor iedereen en voor ieder budget. Ben je een starter en is je budget nog niet zo groot? Maakt niet uit! Zelfs dan kunnen wij zorgen voor een passende webshop op maat. Bekijk onze verschillende pakketten. Heb je aan de hand daarvan nog vragen? Wij zijn één telefoontje van je vandaan!

Waarom houden wij zo van WordPress?

We werken graag met WordPress, omdat het ons en jou als klant een schat aan mogelijkheden biedt. Zo kunnen wij jouw webshop compleet op maat maken met WordPress.

Daarnaast zorgen wij er met WordPress voor dat jij de webshop gemakkelijk kunt beheren, zelfs als je geen technische achtergrond hebt. Het belangrijkste is dat je een webshop krijgt waar je alles uit kunt halen.

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan