Website De Ruiter Makelaarshuis – Amersfoort & Utrecht

Website Akker Makelaardij – Heesch & Oss

Makelaarswebsite Van Engelen De Wilde – Waalre

Websites voor de makelaar

Maak van je website een visitekaartje dat kopers én verkopers aantrekt.

Door de jaren hebben we onszelf ontwikkeld tot specialist op het gebied van makelaarswebsites. We weten wat je klanten willen en vertalen dit naar een duidelijke website die bijdraagt aan het succes van jouw makelaarskantoor.

Het start met een strategiegesprek

Zonder een duidelijke route kun je niet verwachten de concurrentie voor te blijven. We nemen de tijd om jouw doelen, kansen en uitdagingen te begrijpen, zodat we een uitgekiende strategie kunnen opstellen.

Daarna gaan we aan de slag met het design

Met de strategie als gids, gaan we over tot het creatieve proces. Onze ontwerpers brengen je visie tot leven met een op maat gemaakt webdesign dat je makelaarskantoor weerspiegelt. En we letten niet alleen op het visuele, maar ook op het functionele.

Designpresentatie

Als het ontwerp is uitgewerkt, presenteren we dit aan je. Onze designers zullen je door het ontwerp leiden en de gedachtegang erachter uitleggen. We luisteren naar je feedback en passen het design aan totdat het matcht met wat je voor ogen had.

Technische realisatie

Met het goedgekeurde ontwerp in handen gaan onze technische experts aan de slag. Ze zetten het design om in een functionele website, waarbij ze de nieuwste technologieën en best practices inzetten.

Webmaster cursus

Na de lancering van je nieuwe website, staan we je bij met een persoonlijke webmaster cursus. Hier leer je alle fijne kneepjes van je site, zodat je zelfverzekerd de content kunt beheren.

Vullen maar!

Tijd om woningen toe te voegen en leuke artikelen te schrijven, zodat je beter gevonden wordt op Google.

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep?

De doelstellingen van jouw bedrijf zijn voor ons belangrijk, maar onze prioriteit is het begrijpen van het doel van jouw doelgroep. Waarom doe jij wat je doet? En hoe help je daar jouw klanten mee? Dit vertalen wij door naar jouw website.

De doener, scanner en de klikker?

Iedere websitebezoeker is anders. Daar houden we dan ook rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment opvalt. Of jouw websitebezoekers nu snel iets moeten vinden, een compleet overzicht van je bedrijf willen óf juist gericht zoeken: jouw website werkt voor iedereen.

De 5 vragen?

Jouw doelgroep heeft bij het bezoeken van jouw website bepaalde vragen in gedachten. In onze derde stap stellen we ons in op deze vragen en zorgen we dat jouw website die vragen beantwoordt.

Keertje kletsen over jouw nieuwe website?

Zit je met vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een strategiegesprek met ons!

Makelaarswebsite laten maken?

Als makelaar word je steeds afhankelijker van je online presentatie. De zoektocht van kopers én verkopers start tegenwoordig vaak online, waardoor het succes van de makelaarswebsite een flinke bijdrage levert aan het algehele succes van een kantoor. Een goed functionerende en vindbare website maakt het verschil.

Een makelaarswebsite: jij bepaalt, wij geven advies.

Als makelaar ben jij goed in wat je doet: klanten helpen met het aan- of verkopen van een woning. Op het gebied van websites heb je misschien wat minder ervaring. En daar zijn wij voor. Als webdesign bureau helpen we makelaars aan een website die niet alleen bijdraagt aan hun succes, maar ook past bij de fase waarin ze zitten. Zo kan een beginnende makelaar genoeg hebben aan een one page website, terwijl de grotere kantoren gebaat zijn bij een custom website. Wij helpen je met het maken van de juiste keuze en geven advies.

Niet voor niets begint ieder traject van een nieuwe makelaarswebsite met een uitgebreid strategiegesprek waarin we de wensen en behoeften achterhalen om dit later door te vertalen naar een ontwerp. Met verschillende specialisten aan boord, van strategen tot technische wizkids, is er altijd een oplossing die je verder helpt richting je doelen.

Waarom zou ik niet gewoon zelf een makelaarswebsite in elkaar zetten?

Met alle handige tools van tegenwoordig kun je vrij eenvoudig zelf een makelaarswebsite in elkaar zetten, vaak zelfs binnen enkele dagen. Dat ziet er dan leuk uit, maar het draagt hoogstwaarschijnlijk niet bij aan je succes. En daar zijn wij voor. Wij zijn er niet alleen om een leuk design te maken, maar vooral om onze visie en structuur die wij perfect kunnen vertalen naar jouw website. Hoe we dat doen? Wij werken altijd volgens een vast stappenplan: beginnend bij het strategiegesprek. Het uiteindelijke resultaat? Een goed doordachte website, die jouw klanten aanspreekt.

Tel daarbij op dat je toch een beetje goed gevonden wilt worden in de regio en je hebt al vrij snel door dat een makelaarswebsite laten maken een slimmere keuze is dan zelf aan de slag gaan. Wij helpen je met een speciale cursus na oplevering zelf de website vullen, waardoor je ook niet afhankelijk van ons blijft. Zo heb je een prachtige website en zelf de regie over de content. Win-win!

De voordelen van een makelaarswebsite

Onze website is toch al goed genoeg? Waarom zouden we voor een professionele makelaarswebsite gaan? Wij moeten het toch hebben van lokale bekendheid en mond-tot-mondreclame? Zomaar wat bezwaren die van binnenuit opkomen als je een balletje opgooit om voor een nieuwe makelaarswebsite te gaan. Ondanks dat de bezwaren een kern van waarheid bevatten, kent het laten maken van een custom makelaarswebsite aardig wat voordelen. Die zetten we op een rijtje voor je!

Voordeel 1: koppeling met een CRM systeem

Een naadloze integratie met een Customer Relationship Management (CRM) systeem maakt het beheer van klantgegevens en leads efficiënter. Dit betekent dat elke interactie met potentiële kopers en verkopers gestroomlijnd wordt, van eerste contact tot aan de transactie. Door deze koppeling kun je makkelijk relevante informatie opvragen, analyseren en gebruiken om jouw klanten beter van dienst te zijn. Het resultaat? Een meer gepersonaliseerde en effectieve benadering.

Voordeel 2: een website mét een visie

Een doelgerichte en doordachte benadering van ons webdesign zorgt voor een website die niet alleen mooi oogt, maar ook een duidelijke strategie volgt. Het hebben van een heldere visie achter elke pagina, afbeelding en tekst zorgt ervoor dat jouw website naadloos aansluit bij de doelen van jouw makelaarskantoor.

Voordeel 3: maatwerk website

Standaardoplossingen kunnen beperkend zijn als het aankomt op het unieke karakter van een makelaarskantoor. Een op maat gemaakte website biedt de flexibiliteit om functionaliteiten en ontwerp perfect af te stemmen op specifieke behoeften. En het mooie? Zowel aan de voor- als aan de achterkant is alles perfect ingeregeld.

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan