Intranet voor het MKB

Door de jaren zijn wij onszelf gaan specialiseren in het opzetten van intranetomgevingen voor het MKB.

Een combinatie van ervaring en visie heeft voor een unieke aanpak gezorgd die tientallen bedrijven efficiënter heeft laten draaien met behulp van intranet. Ontdek het zelf!

Het start met een strategiegesprek

Onder het genot van een goede kop (digitale) koffie willen we jou, jouw bedrijf en je doelen met intranet leren kennen. Zo komen we later tot een strategie die doelen waarmaakt.

Daarna gaan we aan de slag met het design

Een intranet-omgeving moet er niet uitzien als een verouderde website uit 2013.. Daarom zetten we onze designhelden in om jullie intranet hip én functioneel te maken.

Designpresentatie

Jij beslist. We laten je zien wat we ontworpen hebben en staan open voor feedback. Daarna leggen wij de laatste hand aan het ontwerp totdat jij 110% happy bent.

Technische realisatie

Intranet moet er niet alleen aan de voorkant goed uitzien, vooral de technische achterkant is belangrijk. Wij zorgen ervoor dat alles goed en snel draait.

Webmaster cursus

Na afronding van de werkzaamheden plannen we een moment in om samen door het intranet te lopen om alles uit te leggen. Zo kun je in de toekomst alles zelf beheren. Beter!

Vullen maar!

Als de intranet-omgeving staat, is het tijd om deze te vullen met content. En ook daar kunnen we je bij helpen.

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep?

De doelstellingen van jouw bedrijf zijn voor ons belangrijk, maar onze prioriteit is het begrijpen van het doel van jouw doelgroep. Waarom doe jij wat je doet? En hoe help je daar jouw klanten mee? Dit vertalen wij door naar jouw website.

De doener, scanner en de klikker?

Iedere websitebezoeker is anders. Daar houden we dan ook rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment opvalt. Of jouw websitebezoekers nu snel iets moeten vinden, een compleet overzicht van je bedrijf willen óf juist gericht zoeken: jouw website werkt voor iedereen.

De 5 vragen?

Jouw doelgroep heeft bij het bezoeken van jouw website bepaalde vragen in gedachten. In onze derde stap stellen we ons in op deze vragen en zorgen we dat jouw website die vragen beantwoordt.

Keertje kletsen over jouw nieuwe website?

Zit je met vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een strategiegesprek met ons!

De voordelen van een intranet

Houd je vast. Want mocht je jezelf nog afvragen of een intranet de oplossing is voor jullie mkb-bedrijf, we hebben wat voordelen voor je:

1. Betere communicatie en samenwerking

Medewerkers hebben toegang tot dezelfde online omgeving. Ze kunnen dus elkaars planning zien en berichten sturen. Hierdoor vervangt intranet allerlei losse documenten en communicatie apps.

Kun jij lekker je WhatsApp voor persoonlijke zaken houden en ben je ook nog eens duurzaam bezig. Win-win!

2. Hogere productiviteit

In een wereld waar afleiding op de loer ligt, is productiviteit het geheime wapen voor zakelijk succes. En juist daar helpt intranet je aan.

Doordat er niet meer talloze losse documenten verstuurd worden, raken mensen ook niets meer kwijt en hebben ze inzicht in de juiste informatie. De uitkomst? Je raadt het al – efficiëntie en ze verzetten meer werk.

3. Meer kennisdeling

Een video die laat zien hoe een nieuwe tool werkt? Informatie die relevant is voor het hele salesteam? Op een intranet deel je kennis met één druk op de knop met het hele bedrijf of een specifiek deel.

Zo wordt er meer kennis gedeeld en daar wordt iedereen beter van. Yes yes!

4. Persoonlijke verbinding

Een jubileum, een gezellig teamuitje óf behaalde successen: allemaal voorbeelden van dingen die op een intranet gedeeld worden. Het grote voordeel daarvan? Het bevordert de persoonlijke verbinding en het teamgevoel.

 

Nieuwe intranetomgeving laten maken? Laten we het doen!

Bij (snelgroeiende) organisaties is in verbinding staan onderwerp van gesprek. En niet alleen met elkaar voor een happy feeling op de werkvloer, maar ook op technologisch vlak. Jullie computers moeten – net als jullie – naadloos met elkaar samenwerken om efficiënt te werken.

Als ondernemer of manager ga jij al kwispelen zodra je efficiëntie hoort. Komt dat goed uit, want onze intranetomgevingen laten je bedrijf véél efficiënter werken.

Intranet voor de MKB’er

Dat intranet alleen interessant is voor grootschalige corporates, is een fabeltje. Groeiende MKB’ers komen tot verschillende uitdagingen te staan, waar productiviteit en efficiëntie er twee zijn.

Met een intranet kunnen medewerkers overal werken, dus ook vanuit huis. Of aan de kust in Portugal, mocht je werknemers een workation gunnen. 

Wie door ons een intranet laat maken, kan er zeker van zijn dat deze er niet oubollig uitziet en dat het allemaal perfect werkt.

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan