Hoe lang het duurt voordat jouw website live staat, hangt af van de oplossing waarvoor je hebt gekozen:

Heb je gekozen voor een one page website? Dan is deze binnen 5 dagen klaar.

Kies jij voor een basiswebsite? Dan kun je verwachten dat deze binnen 3 tot 6 weken voor je klaarstaat.

Een custom website leveren we binnen 2 tot 4 maanden bij je op.

Een trajectwebsite heet niet voor niks een traject. Tijdens dit traject zijn er meerdere contactmomenten en wordt alles tot in de puntjes uitgewerkt. En je weet het…goed werk heeft tijd nodig. Onze ervaring leert dat deze trajecten meestal meer dan 6 maanden in beslag nemen.

Verschillende oplossingen, verschillende prijzen. Maar voor (bijna) ieder budget hebben wij een passende oplossing.

Wat een website kost is volledig afhankelijk van de oplossing die bij jou past en de functionaliteiten die je nodig hebt in jouw website. Dit alles wordt besproken tijdens het strategiegesprek. En omdat we in alles transparant willen zijn ontvang je na dit gesprek een hele uitgebreide offerte waarin alles omschreven staat wat er is besproken inclusief de bijbehorende prijzen. Zo weet jij precies wat je kunt verwachten als wij voor jou aan de slag mogen (én weten wij wat we voor je mogen gaan maken). Lekker duidelijk voor iedereen dus!

Jouw nieuwe website staat er niet binnen één dag. Nee, daar is toch wel wat meer tijd én een flinke dosis aandacht voor nodig. Wij werken volgens een vast stappenplan, om tot een ijzersterk resultaat te komen. Dit stappenplan ziet er als volgt uit:

  1. Je komt langs voor het strategiegesprek
  2. Wij gaan aan de slag met het design
  3. Wij presenteren het design aan jou
  4. De techniek achter de website wordt in orde gemaakt
  5. Tijdens een cursus maken we van jou een webmaster
  6. Je gaat je website vullen met content zoals afbeeldingen en webteksten

Als we al deze stappen hebben doorlopen en iedereen is tevreden met het resultaat vindt er nog een laatste eindcontrole plaats. Dan spreken we een moment af waarop we jouw website live gaan zetten. Vanaf dan zijn jouw bezoekers van harte welkom op jouw nieuwe website.

Voordat we met het design kunnen beginnen, hebben we een aantal items nodig om ervoor te zorgen dat het design aansluit bij jouw huisstijl. We ontvangen graag het volgende van je:

  • Jouw logo in EPS of Ai-formaat
  • Huisstijl-items (of foto’s hiervan) zoals bijvoorbeeld visitekaartjes, folders, flyers, bedrijfswagenbelettering of pandbelettering (als deze aanwezig zijn)
  • Voorbeeldwebsites van stijlen die je mooi vindt
  • Eventueel foto’s van jouw bedrijf

Ook zorg je zelf voor de teksten in de website. Heb je nog geen foto’s of webteksten? En behoort dit ook niet per se tot je specialiteiten? Maak je geen zorgen, ook dat kunnen we eventueel voor je regelen. Wij hebben goede hulplijnen!

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan