Wat is Leadinfo? Dé tool voor het analyseren van jouw B2B websitebezoekers. Dat wil je weten toch?

98% van jouw websitebezoekers doet niets. De software van Leadinfo analyseert je websitebezoekers en herkent bedrijven. Vervolgens toont het openbare bedrijfsgegevens in één compleet overzicht. Zo beschik jij over alle benodigde informatie om het eerste contact te kunnen leggen.

Herken je bezoekers in 3 simpele stappen?

Maar hoe werkt het dan om te kunnen beginnen met het herkennen van je zakelijke websitebezoekers? Hieronder vatten we het kort voor je samen.

  • Stap 1: Proefversie aanvragen
  • Stap 2: Code installeren
  • Stap 3: Herken direct je bezoekers!

Herken je bezoekers

De leadgeneratie software van Leadinfo herkent bedrijven door het IP adres te koppelen aan hun uniek samengestelde database. Jij ontvangt de bedrijfsgegevens, email-adressen en Linkedin profielen. Je beschikt over alle informatie en dat vanuit één overzichtelijk dashboard. De beschikbare informatie: e-mailadres, telefoonnummer, adresgegevens, paginaweergaven, financiële data, oprichtingsdata, industrie en aantal medewerkers.

Verander zakelijke bezoekers in leads

Zodra je een account hebt aangemaakt kun je door het bijhouden van de paginaweergaven en terugkerende bezoeken beginnen met het identificeren van leads. Door andere platformen te integreren kun je de software van nog meer data verrijken. Als je Google Ads integreert, kun je zien welk bedrijf via welke advertentie op de website is terecht gekomen.

Van kijkers naar kopers

Om een websitebezoeker te overtuigen kun je met de leadgeneratie software achterhalen waar de bezoeker in geïnteresseerd is. Zo kun je precies zien welke pagina’s bezocht zijn en voor hoelang. Aan de bezoekers wordt automatisch een leadscore gekoppeld, hierdoor kun je zien welke leads het meest interessant zijn om te benaderen. Zo verander je kijkers in kopers. Ook aan bestaande klanten kun je op basis van hun websitebezoeken weer nieuwe producten aan verkopen.

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan