Dé 3 redenen om aan de slag te gaan met jouw MiniShopje. Zichtbaarheid, omzet creëren en morgen online!

Het is tijd voor een andere aanpak, tijd om te gaan omdenken en jezelf opnieuw op de kaart te zetten. Dat hebben wij ook gedaan, en hiermee helpen we jou vooruit.

Met diverse ondernemers uit verschillende branches – waaronder horeca, kappers en winkeliers – hebben we om de tafel gezeten om te kijken hoe we hen in deze tijd kunnen helpen. En dat is gelukt. Samen hebben we een concept ontwikkeld wat binnen één dag online staat. De kosten hebben we zo laag mogelijk gehouden.

1. Zichtbaarheid

Zorg ervoor dat je direct de online zichtbaarheid van je business vergroot. Misschien verkoop je niet direct iets, maar bezoekers kunnen nu ook online windowshoppen waardoor ze je gaan bellen, appen of mailen.

2. Omzet creëren

Door een MiniShopje kun je in een tijd waarbij je je dienst niet meer kunt uitvoeren en je klanten niet meer kunt behandelen, toch nog omzet maken op je producten. Of als restaurant je klanten moeiteloos bedienen met een thuismaaltijd.

3. Morgen online

Binnen één werkdag (vaak dezelfde dag) hebben wij jouw gepersonaliseerde shopje online staan zodat jij jouw producten erin kunt gaan zetten.

Referenties

Onze MiniShopjes worden al door veel klanten ingezet en zijn toepasbaar in diverse sectoren.
Ben je nieuwsgierig? Bekijk dan enkele voorbeelden:

Bestellen? Neem contact met ons op!

Wij zijn dagelijks bereikbaar van 9:00 tot 22:00 uur, wel zo makkelijk. Benieuwd naar de mogelijkheden? We bieden momenteel het MiniShopje in 2 varianten aan.

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan