Ben jij op zoek naar een partij die maatwerk website kan maken? Wij helpen graag de zzp’ers en mkb’ers uit Beringe met online maatwerk oplossingen.

Hierin leggen wij de focus op het binden, boeien en behouden van klanten en medewerkers in Beringe. Want dat is waar wij echt voor staan! Onze klant is onze vriend, en dat stralen wij ook uit. Wij geven eerlijk en transparant advies en zeggen je waar het op staat. Alleen op deze manier kun jij alles uit je website halen en je klanten uit Beringe laten zien wat je te bieden hebt.

1,5 uur durend strategiegesprek

Tijdens het klantgesprek bepalen we samen hoe we jullie doelstelling kunnen waarmaken. Hiervan wordt een wireframe geschetst.

100% maatwerk design

We zorgen niet alleen voor een maatwerk ontwerp, maar ook voor een opvallende factor ten opzichte van de rest in Beringe.

Custom development met WordPress

Tijdens de ontwikkeling van je website voor Beringe zorgen we ervoor dat de voorkant er gelikt uit ziet, maar ook dat alles aan de achterkant soepel verloopt.

Cursus, oplevering en livegang

Voordat de website live wordt gezet, plannen we samen een cursus in. Tijdens deze cursus leer je alles over je eigen (WordPress) website en het zelf bijhouden daarvan.

Keertje kletsen over jouw nieuwe website?

Zit je met vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een strategiegesprek met ons!

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep?

De doelstellingen van jouw bedrijf zijn voor ons belangrijk, maar onze prioriteit is het begrijpen van het doel van jouw doelgroep. Waarom doe jij wat je doet? En hoe help je daar jouw klanten mee? Dit vertalen wij door naar jouw website.

De 5 vragen?

Jouw doelgroep heeft bij het bezoeken van jouw website bepaalde vragen in gedachten. In onze derde stap stellen we ons in op deze vragen en zorgen we dat jouw website die vragen beantwoordt.

De doener, scanner en de klikker?

Iedere websitebezoeker is anders. Daar houden we dan ook rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment opvalt. Of jouw websitebezoekers nu snel iets moeten vinden, een compleet overzicht van je bedrijf willen óf juist gericht zoeken: jouw website werkt voor iedereen.

Ervaringen van onze klanten

BAS Bootcamp And Sports

“Een bedrijf wat mee denkt met al je wensen. Het persoonlijke contact maakt het super fijn, snelle reactie en snelle acties. Ik ben nu al dik tevreden over het resultaat wat er staat en dit word alleen nog maar beter. Een bedrijf wat jouw wensen en hun specialiteit samenvoegt maakt het geen wat jij nodig hebt! Ik raad Webzaken iedereen aan die goed, snel en persoonlijk geholpen wilt worden!”

iD Counseling

“Deskundigheid en klantvriendelijkheid onder één dak. Lekker bakje koffie erbij. Mooie en handige website als resultaat. Super!”

Kracht life coach

“Willem en Wesly (en het team) zijn toffe kerels die met je meedenken en voor je klaar staan, persoonlijke aandacht. Dat is iets wat ik erg belangrijk vind en ook echt een meerwaarde vind van Webzaken. Ik ben heel blij met mijn website en krijg er ook veel complimenten over.”

Een scorende website in Beringe?

Omdat ieder bedrijf anders is en anders werkt, bepalen wij voor iedere website in Beringe een andere strategie. Deze eigenwijze en persoonlijk strategie gaan we vervolgens voor je uitvoeren.

We zorgen er bijvoorbeeld voor dat je meer conversie uit je website in Beringe kunt halen; dat je meer telefoontjes krijgt naar aanleiding van een website bezoek; dat er meer e-mailformulieren ingevuld worden; dat je vaker een terugbelverzoek krijgt nadat iemand je website in Beringe heeft bezocht; dat je website beter gevonden wordt, met name in de omgeving van Bering; en dat de bezoeker van je website in Beringe zo snel mogelijk op de juiste pagina terecht komt.

Waarom een maatwerk website laten maken?

Daarbij is het belangrijk om, voordat wij voor je aan de slag gaan, te bepalen wat je met je website in Beringe wil bereiken. Ook is het handig om te weten waarnaar de bezoekers van je website op zoek zijn. Daar helpen wij je graag bij!

Plan vrijblijvend een afspraak!

Samen bekijken we de mogelijkheden om je Website in Beringe naar een hoger niveau te tillen.

Persoonlijk strategiegesprek van 1,5 uur

Wij werken met een uniek concept waarbij je in 1,5 uur meer te weten komt over je eigen website. De opzet van deze gesprekken is altijd hetzelfde, hoewel de uitkomst altijd heel verschillend is! Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden om je website in Beringe op een unieke en passende manier vorm te geven. Dit kan ook online!

Plan een strategiegesprek

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan