Jij komt uit Heeze en wil dus een goede website laten maken? Laat het regelen door Webzaken!

We starten met een kennismaking en een brainstormsessie waarin we gaan kijken wat jullie bedrijf doet. Stel je voor dat je website een puzzel is voor je klant (wat vaak voorkomt) Geloof ons: dat wil je niet! Zorg daarom dat je websitebezoeker zo snel mogelijk bij de juiste informatie is. Daarnaast wordt een website vaak ingericht als brochure. Maar werkt dat eigenlijk wel zo?

Wij denken van niet. Jouw klanten zijn verschillende soorten mensen, misschien ook wel uit de branche of van dezelfde leeftijdscategorie, maar iedereen denkt anders en zoekt anders op een website.

Om een goede website laten Heeze maken werk je met 3 types

Website laten maken Heeze? Bij Webzaken bekijken we websites door de ogen van drie types: de doener, de scanner en de klikker. Deze types passen we toe op jouw doelgroepen. Daarnaast kijken we naar de verschillende invalshoeken, want klanten komen om diverse redenen naar jouw bedrijf in Heeze. Wij helpen de bezoeker het juiste pad te kiezen met ons webdesign.

En als we dan toch bezig zijn, kunnen we er meteen voor zorgen dat je door Google beter gevonden wordt in Heeze en omstreken. Alles om jou online beter te laten scoren dan andere bedrijven in jouw branche!

Want gevonden worden in Heeze dat wil jij toch ook!

Daarbij is het belangrijk om, voordat wij voor jullie aan de slag gaan, te bepalen wat jullie met de website in Heeze wilt bereiken, en om te weten waarnaar de bezoekers van jullie website op zoek zijn. Geen zorgen. Daar helpen wij je graag bij.

Wij zijn de webdesigner voor Heeze

Zin om een uurtje te sparren over hoe jij dit in jouw website kunt toepassen? Het kost niets en je bent tot niets verplicht. Je krijgt een andere kijk op jouw website en je weet wat je eraan kunt doen om online jouw next step te maken. Misschien doe je het zelf óf misschien doe je het met ons?

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

0493 712 358 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp ( tot uur)
info@webzaken.nl ( tot uur)
support@webzaken.nl ( tot uur)

"*" geeft vereiste velden aan