Een creatieve én effectieve website laten maken in Helmond? Dat kan bij Webzaken in Someren!

Wij zijn Webzaken, een tikkeltje eigenwijs website-bureau dat probeert zzp’ers en mkb bedrijven naar een hoger online niveau te tillen. Dit doen wij door onze creatieve en effectieve web-based oplossingen die specifiek ontwikkeld zijn voor de ondernemer.

Hierin leggen wij de focus op het binden, boeien en behouden van klanten en medewerkers in Helmond. Want dat is waar wij echt voor staan! Onze klant is onze vriend, en willen wij ook uitstralen. Wij geven eerlijk advies en zeggen je waar het op staat. Alleen op deze manier kun jij alles uit je website halen en je klanten uit Helmond laten zien wat je te bieden hebt.

Door de jaren heen ontwikkelden we een werkwijze die zich in de praktijk heeft bewezen, en waardoor onze websites meer dan alleen een online visitekaartje zijn. Het hele Webzaken-team staat klaar om jouw website in Helmond naar een hoger niveau te tillen. Dit doen we samen!

1,5 uur durend strategiegesprek

Tijdens het klantgesprek bepalen we samen hoe we jullie doelstelling kunnen waarmaken. Hiervan wordt een wireframe geschetst.

100% maatwerk design

We zorgen niet alleen voor een maatwerk ontwerp, maar ook voor een opvallende factor ten opzichte van de rest in Helmond.

Custom development met WordPress

Tijdens de ontwikkeling van je website voor Helmond zorgen we ervoor dat de voorkant er gelikt uit ziet, maar ook dat alles aan de achterkant soepel verloopt.

Cursus, oplevering en livegang

Voordat de website live wordt gezet, plannen we samen een cursus in. Tijdens deze cursus leer je alles over je eigen (WordPress) website en het zelf bijhouden daarvan. We maken het zo makkelijk mogelijk voor je!

Keertje kletsen over jouw nieuwe website?

Zit je met vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een strategiegesprek met ons!

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep?

De doelstellingen van jouw bedrijf zijn voor ons belangrijk, maar onze prioriteit is het begrijpen van het doel van jouw doelgroep. Waarom doe jij wat je doet? En hoe help je daar jouw klanten mee? Dit vertalen wij door naar jouw website.

De doener, scanner en de klikker?

Iedere websitebezoeker is anders. Daar houden we dan ook rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment opvalt. Of jouw websitebezoekers nu snel iets moeten vinden, een compleet overzicht van je bedrijf willen óf juist gericht zoeken: jouw website werkt voor iedereen.

De 5 vragen?

Jouw doelgroep heeft bij het bezoeken van jouw website bepaalde vragen in gedachten. In onze derde stap stellen we ons in op deze vragen en zorgen we dat jouw website die vragen beantwoordt.

Ervaringen van onze klanten

Ton Macor

"Voor mij geldt: Heb je vragen op mediagebied, ga naar Webzaken. Hun ideeën en suggesties zijn creatief en de praktische uitvoering is deskundig en professioneel. Men staat direct tot je beschikking. Een echte aanrader."

BAS Bootcamp And Sports

“Een bedrijf wat mee denkt met al je wensen. Het persoonlijke contact maakt het super fijn, snelle reactie en snelle acties. Ik ben nu al dik tevreden over het resultaat wat er staat en dit word alleen nog maar beter. Een bedrijf wat jouw wensen en hun specialiteit samenvoegt maakt het geen wat jij nodig hebt! Ik raad Renew My ID iedereen aan die goed, snel en persoonlijk geholpen wilt worden! ”

Ingrid Druyts

“Deskundigheid en klantvriendelijkheid onder één dak. Lekker bakje koffie erbij. Mooie en handige website als resultaat. Super!”

Creatieve én effectieve websites voor ondernemers uit Helmond

Omdat ieder bedrijf anders is en anders werkt, bepalen wij voor iedere website in Helmond een andere strategie. Deze strategie gaan we vervolgens voor je uitvoeren.

Effectieve maatwerk website laten maken Helmond?

We zorgen er voor dat je meer conversie uit je website in Helmond kunt halen; dat je meer telefoontjes krijgt naar aanleiding van een website bezoek; dat er meer e-mailformulieren ingevuld worden; dat je vaker een terugbelverzoek krijgt nadat iemand je website in Helmond heeft bezocht; dat je website beter gevonden wordt, met name in de omgeving van Helmond en dat de bezoeker van je website in Helmond zo snel mogelijk op de juiste pagina terecht komt.

Maar hoe dan?

Wij vinden het belangrijk, voordat wij voor je aan de slag gaan, te bepalen wat je met je website in Helmond wil bereiken. Ook is het handig om te weten waarnaar de bezoekers van je website op zoek zijn. Daar helpen wij je graag bij!

Plan vrijblijvend een afspraak!

Onder het genot van een goede kop koffie bekijken we de mogelijkheden om jouw website in Helmond naar een hoger niveau te tillen.

Persoonlijk strategiegesprek van 1,5 uur

Wij werken met een uniek concept waarbij je in 1,5 uur meer te weten komt over je eigen website. De opzet van deze gesprekken is altijd hetzelfde, hoewel de uitkomst altijd heel verschillend is!

Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden om je website in Helmond op een unieke en passende manier vorm te geven. Dit kan natuurlijk ook online, mits je dit liever hebt!

Zien we je binnenkort bij ons op kantoor of online?

Plan een strategiegesprek

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan