Een creatieve én effectieve website laten maken in Kessel? Dat kan bij Webzaken in Someren!

Bij Webzaken is het ons doel om zzp’ers en mkb bedrijven naar een hoger online niveau te tillen. Dit doen wij met onze creatieve en effectieve website-strategie die wij specifiek ontwikkeld hebben voor de ondernemer.

We leggen de focus op het binden, boeien en behouden van klanten en medewerkers in Kessel. Dat is waar wij echt voor staan! Onze klant is onze vriend, en dat stralen wij ook uit! We geven je eerlijk advies en zeggen je waar het op staat. Alleen op deze manier kun jij alles uit je website halen en je klanten uit Kessel laten zien wat je te bieden hebt.

1,5 uur durend strategiegesprek

Tijdens het klantgesprek bepalen we samen hoe we jullie doelstelling kunnen waarmaken. Hiervan wordt de website een wireframe geschetst.

100% maatwerk design

We zorgen niet alleen voor een maatwerk ontwerp, maar ook voor een opvallende factor ten opzichte van de rest in Kessel.

Custom development met WordPress

Tijdens de ontwikkeling van je website voor Kessel zorgen we ervoor dat de voorkant er gelikt uit ziet, maar ook dat alles aan de achterkant soepel verloopt.

Cursus, oplevering en livegang

Voordat de website live kan worden gezet, plannen we samen een cursus in. Tijdens deze cursus leer je alles over je eigen (WordPress) website en hoe je het zelf kunt bijhouden.

Keertje kletsen over jouw nieuwe website?

Zit je met vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een strategiegesprek met ons!

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep?

De doelstellingen van jouw bedrijf zijn voor ons belangrijk, maar onze prioriteit is het begrijpen van het doel van jouw doelgroep. Waarom doe jij wat je doet? En hoe help je daar jouw klanten mee? Dit vertalen wij door naar jouw website.

De doener, scanner en de klikker?

Iedere websitebezoeker is anders. Daar houden we dan ook rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment opvalt. Of jouw websitebezoekers nu snel iets moeten vinden, een compleet overzicht van je bedrijf willen óf juist gericht zoeken: jouw website werkt voor iedereen.

De 5 vragen?

Jouw doelgroep heeft bij het bezoeken van jouw website bepaalde vragen in gedachten. In onze derde stap stellen we ons in op deze vragen en zorgen we dat jouw website die vragen beantwoordt.

Ervaringen van onze klanten

Siem Schroijen

"TOP! De service en meedenkend vermogen zijn onbegrensd bij deze mannen."

Jur Ooijman

“Service gericht, creatief en gewoon goed. Aanrader!”

Susan van den Bekerom

“Fijne en deskundige service, top bedrijf!”

Creatieve én effectieve websites voor ondernemers uit Kessel

Omdat ieder bedrijf anders is en anders werkt, bepalen wij voor iedere website in Helmond een andere strategie. Deze strategie gaan we vervolgens voor je uitvoeren.

Effectieve maatwerk website laten maken Kessel?

We zorgen er bijvoorbeeld voor dat je meer conversie uit je website in Kessel kunt halen; dat je meer telefoontjes krijgt naar aanleiding van een website bezoek; dat er meer e-mailformulieren ingevuld worden; dat je vaker een terugbelverzoek krijgt nadat iemand je website in Kessel heeft bezocht; dat je website beter gevonden wordt, met name in de omgeving van Kessel; en dat de bezoeker van je website in Kessel zo snel mogelijk op de juiste pagina terecht komt.

Daarbij is het belangrijk om, voordat wij voor je aan de slag gaan, te bepalen wat je met je website in Kessel wil bereiken. Ook is het handig om te weten waarnaar de bezoekers van je website op zoek zijn. Daar helpen wij je graag bij!

Plan vrijblijvend een afspraak!

Onder het genot van een goede kop koffie bekijken we bij ons op kantoor de mogelijkheden om je Website in Kessel naar een hoger niveau te tillen.

Persoonlijk strategiegesprek van 1,5 uur

Wij werken met een uniek concept waarbij je in 1,5 uur meer te weten komt over je eigen website. De opzet van deze gesprekken is altijd hetzelfde, hoewel de uitkomst altijd totaal verschillend is!

Samen kijken we naar de mogelijkheden om je website in Kessel op een unieke en passende manier vorm te geven. Natuurlijk kan dit op kantoor of online!

Plan een strategiegesprek

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan