Een effectieve website laten maken voor jouw bedrijf in Maasbree? Dat kan bij Webzaken in Someren!

Bij Webzaken is het ons doel om zzp’ers en mkb bedrijven in Maasbree naar een hoger online niveau te tillen. Dit doen wij met onze effectieve en tikkeltje eigenwijze strategie die wij door de jaren heen specifiek hebben ontwikkeld voor de ondernemer.

We leggen de focus op het binden, boeien en behouden van klanten en medewerkers in Maasbree. Dat is waar wij echt voor staan! Het bouwen van waardevolle relaties met onze klanten vinden wij belangrijk. We geven je eerlijk en transparant advies en zeggen je waar het op staat. Alleen op deze manier kun jij alles uit je website halen en je klanten uit Maasbree laten zien wat je te bieden hebt.

1,5 uur durend strategiegesprek

Tijdens het klantgesprek bepalen we het over jouw bedrijf, jouw doelstellingen, jouw klanten, de doelen van jouw klanten en nog veel meer.

100% maatwerk design

We zorgen niet alleen voor een maatwerk ontwerp, maar ook voor een opvallende factor ten opzichte van de rest in Maasbree.

Custom development met WordPress

Tijdens de ontwikkeling van je website voor Maasbree zorgen we ervoor dat de voorkant er gelikt uit ziet, maar ook dat alles aan de achterkant soepel verloopt.

Cursus, oplevering en livegang

Voordat de website live wordt gezet, plannen we samen een cursus in. Tijdens deze cursus leer je alles over je eigen (WordPress) website en hoe je het zelf kunt bijhouden.

Keertje kletsen over jouw nieuwe website?

Zit je met vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een strategiegesprek met ons!

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep?

De doelstellingen van jouw bedrijf zijn voor ons belangrijk, maar onze prioriteit is het begrijpen van het doel van jouw doelgroep. Waarom doe jij wat je doet? En hoe help je daar jouw klanten mee? Dit vertalen wij door naar jouw website.

De 5 vragen?

Jouw doelgroep heeft bij het bezoeken van jouw website bepaalde vragen in gedachten. In onze derde stap stellen we ons in op deze vragen en zorgen we dat jouw website die vragen beantwoordt.

De doener, scanner en de klikker?

Iedere websitebezoeker is anders. Daar houden we dan ook rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment opvalt. Of jouw websitebezoekers nu snel iets moeten vinden, een compleet overzicht van je bedrijf willen óf juist gericht zoeken: jouw website werkt voor iedereen.

Ervaringen van onze klanten

Herberghe de Coeckepanne

"Door goede service en snel schakelen stond het Minishopje van Herberghe de Coeckepanne binnen een paar dagen live. Bedankt voor de fijne samenwerking, op naar onze nieuwe website!"

Beeldenmarkt.nl

“Goeie afstemming, persoonlijke aandacht EN prima inlevingsvermogen vooraf aan het ontwerp van een nieuwe website!”

Fysiotherapie Truijens

“Enthousiast en deskundig team.”

Creatieve én effectieve websites voor ondernemers uit Maasbree

Door de jaren heen ontwikkelden we een werkwijze die zich in de praktijk heeft bewezen en meer dan alleen een online visitekaartje is. Het hele Webzaken team staat klaar om jouw website in Maasbree naar een hoger niveau te tillen.

Effectieve maatwerk website laten maken Maasbree?

Door de jaren heen is gebleken dat we op een andere manier tegen de bedrijven van onze klanten aankijken. Daarnaast hebben we onze eigen visie op wat nu écht een goede website is. Hierbij hebben wij een groot web-concept getransformeerd voor MKB.

We zorgen er voor dat jouw bedrijf in Maasbree meer conversie haalt uit de website; dat je meer telefoontjes krijgt naar aanleiding van een website bezoek; dat er meer contactformulieren ingevuld worden; dat je vaker een terugbelverzoek krijgt nadat iemand je website in Maasbree heeft bezocht; dat je website beter gevonden wordt, met name in de omgeving van Maasbree; en dat de bezoeker van je website in Maasbree zo snel mogelijk op de juiste pagina terecht komt.

Plan vrijblijvend een afspraak!

Onder het genot van een goede kop koffie bekijken we bij ons op kantoor hoe we jouw bedrijfswebsite in Maasbree naar een hoger niveau kunnen tillen.

Persoonlijk strategiegesprek van 1,5 uur

Wij werken met een uniek concept waarbij je in 1,5 uur meer te weten komt over je eigen website. De opzet van deze gesprekken is altijd hetzelfde, hoewel de uitkomst altijd totaal verschillend is! Samen  kijken we naar de mogelijkheden om je website in Maasbree op een unieke en passende manier vorm te geven. Natuurlijk kan dit op kantoor of online!

Plan een strategiegesprek

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan