Een effectieve website laten maken voor jouw bedrijf in Venray? Laat ons jouw Webzaken regelen!

Een website dient niet alleen als genot om te gebruiken, maar ook om naar te kijken. Wij van Webzaken kunnen daar een goede balans in vinden. Jouw Venrayse website moet namelijk creatief én effectief zijn.

Wanneer je door ons een website laat maken, kun je er zeker van zijn dat we er samen voor zorgen dat deze er gelikt uitziet. De websites uit Venray die wij ontwerpen en ontwikkelen zijn namelijk compleet nieuw en custom made op open source CMS systeem. Hierdoor kunnen wij garanderen dat jouw website wordt toegespitst op de wensen en gebruiken van jouw Venrayse doelgroep.

1,5 uur durend strategiegesprek

Het waarmaken van jullie doelstelling is het belangrijkste. Samen bepalen we hoe we dit kunnen doen aan de hand van onze unieke op de ondernemer gefocuste strategie.

100% maatwerk design

We zorgen niet alleen voor een maatwerk ontwerp, maar ook voor een onderscheidend design ten opzichte van de rest in Venray.

Custom development met WordPress

Tijdens het bouwen van jouw Venrayse website zorgen we ervoor dat de voorkant er gelikt uit ziet, maar ook dat alles aan de achterkant soepel verloopt.

Cursus, oplevering en livegang

Voordat jouw website live gaat, plannen we samen een cursus in. Tijdens deze cursus leer je alles over je eigen (WordPress) website en hoe je dit zelf moet bijhouden.

Keertje kletsen over jouw nieuwe website?

Zit je met vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een strategiegesprek met ons!

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep?

De doelstellingen van jouw bedrijf zijn voor ons belangrijk, maar onze prioriteit is het begrijpen van het doel van jouw doelgroep. Waarom doe jij wat je doet? En hoe help je daar jouw klanten mee? Dit vertalen wij door naar jouw website.

De doener, scanner en de klikker?

Iedere websitebezoeker is anders. Daar houden we dan ook rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment opvalt. Of jouw websitebezoekers nu snel iets moeten vinden, een compleet overzicht van je bedrijf willen óf juist gericht zoeken: jouw website werkt voor iedereen.

De 5 vragen?

Jouw doelgroep heeft bij het bezoeken van jouw website bepaalde vragen in gedachten. In onze derde stap stellen we ons in op deze vragen en zorgen we dat jouw website die vragen beantwoordt.

Ervaringen van onze klanten

Herberghe de Coeckepanne

"Door goede service en snel schakelen stond het Minishopje van Herberghe de Coeckepanne binnen een paar dagen live. Bedankt voor de fijne samenwerking, op naar onze nieuwe website!"

Beeldenmarkt.nl

“Goeie afstemming, persoonlijke aandacht EN prima inlevingsvermogen vooraf aan het ontwerp van een nieuwe website!”

De Proeftuin

“De mannen van Webzaken zijn grote fans van De Proeftuin. En wij van hen. Enthousiasme in het quadraat!”

Creatieve én effectieve websites voor ondernemers uit Venray

Stel je voor dat jouw Venrayse website een puzzel is voor je bezoeker. Geloof ons: dat wil je niet! Zorg daarom dat je websitebezoeker zo snel mogelijk bij de juiste informatie is.

Een website wordt vaak ingericht als brochure. Maar werkt dat eigenlijk wel zo? Wij denken namelijk van niet. Jouw klanten zijn verschillende soorten mensen, en iedereen denkt anders en zoekt anders op een website.

Effectieve maatwerk website laten maken Venray?

Bij Webzaken bekijken we Venrayse websites door de ogen van drie types: de doener, scanner en klikker. Deze types passen we toe op jouw doelgroepen. Daarnaast kijken we naar de verschillende invalshoeken, want klanten komen om diverse redenen naar jouw bedrijf in Venray. Met ons webdesign helpen wij de bezoeker het juiste pad te kiezen.

En als we dan toch bezig zijn, kunnen we er meteen voor zorgen dat je door Google beter gevonden wordt in Venray en omstreken. Alles om jouw website beter te laten scoren dan andere bedrijven in jouw branche!

Plan vrijblijvend een afspraak!

Samen met ons powerteam werken wij iedere dag hard om onze klanten uit omgeving Venray een mooie website te geven. De afgelopen jaren is gebleken dat wij op een speciale manier tegen de bedrijven van onze klanten aankijken. Ook hebben wij een eigen visie op wat nu écht een goede website is. Hierbij hebben wij een web-concept dat normaal veel wordt gebruikt voor grotere bedrijven getransformeerd voor MKB.

Persoonlijk strategiegesprek van 1,5 uur

Wij werken met ons eigen unieke concept waarbij je in 1,5 uur mee wordt genomen door je eigen website. Deze vrijblijvende gesprekken hebben dezelfde aanpak, maar de uitkomst is altijd heel verschillend en verrassend! Tijdens het gesprek kijken we samen naar de mogelijkheden om jouw Venrayse website op een unieke en passende manier vorm te geven.

Plan een strategiegesprek

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan