Gewoon een goede website laten maken voor jouw bedrijf in Weert? Laat ons jouw Webzaken regelen!

Stel je voor dat je website een puzzel is voor je klant (wat vaak voorkomt), geloof ons: dat wil je niet! Zorg daarom dat je websitebezoeker zo snel mogelijk bij de juiste informatie is. Daarnaast wordt een website vaak ingericht als brochure. Maar werkt dat eigenlijk wel zo?

Wij denken van niet. Jouw klanten zijn verschillende soorten mensen, misschien ook wel uit de branche of van dezelfde leeftijdscategorie, maar iedereen denkt anders en zoekt anders op een website.

1,5 uur durend strategiegesprek

Het waarmaken van jullie doelstelling is het belangrijkste. Samen bepalen we hoe we dit kunnen doen aan de hand van onze unieke op de ondernemer gefocuste strategie.

100% maatwerk design

We zorgen niet alleen voor een maatwerk ontwerp, maar ook voor een opvallende factor ten opzichte van de rest in Weert.

Custom development met WordPress

Tijdens de ontwikkeling van je website voor Weert zorgen we ervoor dat de voorkant er gelikt uit ziet, maar ook dat alles aan de achterkant soepel verloopt.

Cursus, oplevering en livegang

Voordat de website live wordt gezet, plannen we samen een cursus in. Tijdens deze cursus leer je alles over je eigen (WordPress) website en hoe je het zelf kunt bijhouden.

Keertje kletsen over jouw nieuwe website?

Zit je met vragen of ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Plan vrijblijvend een strategiegesprek met ons!

Doel, doelgroep en doel van de doelgroep?

De doelstellingen van jouw bedrijf zijn voor ons belangrijk, maar onze prioriteit is het begrijpen van het doel van jouw doelgroep. Waarom doe jij wat je doet? En hoe help je daar jouw klanten mee? Dit vertalen wij door naar jouw website.

De doener, scanner en de klikker?

Iedere websitebezoeker is anders. Daar houden we dan ook rekening mee. Wij zorgen ervoor dat de juiste informatie op het juiste moment opvalt. Of jouw websitebezoekers nu snel iets moeten vinden, een compleet overzicht van je bedrijf willen óf juist gericht zoeken: jouw website werkt voor iedereen.

De 5 vragen?

Jouw doelgroep heeft bij het bezoeken van jouw website bepaalde vragen in gedachten. In onze derde stap stellen we ons in op deze vragen en zorgen we dat jouw website die vragen beantwoordt.

Ervaringen van onze klanten

Herberghe de Coeckepanne

"Door goede service en snel schakelen stond het Minishopje van Herberghe de Coeckepanne binnen een paar dagen live. Bedankt voor de fijne samenwerking, op naar onze nieuwe website!"

iD Counseling

“Deskundigheid en klantvriendelijkheid onder één dak. Lekker bakje koffie erbij. Mooie en handige website als resultaat. Super!”

De Proeftuin

“De mannen van Webzaken zijn grote fans van De Proeftuin. En wij van hen. Enthousiasme in het quadraat!”

Creatieve én effectieve websites voor zzp’ers en mkb’ers uit Weert

Omdat ieder bedrijf anders is en anders werkt, bepalen wij voor iedere website in Weert een andere strategie. Deze strategie gaan we vervolgens voor je uitvoeren.

Daarbij is het belangrijk om, voordat wij voor jullie aan de slag gaan, te bepalen wat jullie met de website in Weert wilt bereiken, en om te weten waarnaar de bezoekers van jullie website op zoek zijn. Geen zorgen. Daar helpen wij je graag bij.

Effectieve maatwerk website laten maken Weert?

Door de jaren heen is gebleken dat we op een andere manier tegen de bedrijven van onze klanten aankijken. Daarnaast hebben we onze eigen visie op wat nu écht een goede website is. Hierbij hebben wij een groot web-concept getransformeerd voor MKB.

Plan vrijblijvend een afspraak!

Wij werken met een uniek concept waarbij je in 1,5 uur meer te weten komt over je eigen website. De opzet van deze gesprekken is altijd hetzelfde, hoewel de uitkomst altijd heel verschillend is! Samen gaan we kijken naar de mogelijkheden om je website in Weert op een unieke en passende manier vorm te geven.

Plan een strategiegesprek

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan