Wij zijn Webzaken. Een jong en dynamisch mediabureau met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van op maat gemaakte WordPress websites.

Zoals onze naam misschien al verklapt, bouwen wij niet alleen websites, maar vernieuwen wij online identiteiten. Op die manier laat ook jouw website een verpletterende online indruk achter! Benieuwd hoe we dat doen? Lees dan snel verder…

1. Lekker bakje koffie

Laten we eerst maar eens kennis maken. Dat gaat natuurlijk het beste met een lekker bakkie koffie! Op ons uitgebreide menu staat vast wel een koffiespecialiteit voor jou. Als we dan toch bezig zijn, laten we het dan ook maar meteen hebben over jullie doelstellingen.

Thee mag natuurlijk ook hoor!

2. Strategie sessie(s)

Wat maakt jouw bedrijf écht uniek? Lastig om nu te beantwoorden, maar duidelijk zal worden in de strategie sessie. Wij gaan op de stoel van jouw klant zitten en komen zo tot een strategie. Hiervoor maken we gebruik van onze unieke visie over hoe een strategische website in elkaar steekt.

Als we weten hoe we jouw bedrijf naar een hoger niveau tillen, gaan we door naar de volgende stap!

3. Tijd om creatief te worden

De bal ligt nu bij onze creatieve designers. Zij gaan hard aan het werk om een gebruiksvriendelijke website te ontwerpen, die ook mooi is. Hoe leiden we je klant naar jullie belangrijkste pijlers? Hoe zorgen we ervoor dat potentiële klanten contact gaan opnemen?

In het design laten we de effectiviteit van je website naar voren komen.

4. Bouwen maar!

Tijd om jouw nieuwe website tot leven te brengen. Onze digi-nerds gaan de strategie en het design vertalen naar een dynamische website, optimaal gebouwd voor jouw doelgroep.

Al onze websites worden gebouwd op het gebruiksvriendelijke WordPress platform. Hiermee kun je zelf je website beheren en aan de slag gaan. Hoef je niet voor iedere aanpassing ons te bellen, super effectief!

5. Prepare for take-off!

We zijn er bijna! De website is af en moet alleen nog gevuld worden met krachtige teksten en mooie foto’s. Dit is vaak makkelijker gezegd dan gedaan. Daarom werken wij samen met een powerteam van bedrijven die jou bij ieder onderdeel kunnen helpen.

Is dát ook geregeld? Dan kan de nieuwe website worden gelanceerd! Een moment dat wij maar al te graag met jullie vieren…

Contact

Kom gerust op de koffie om over jouw webzaken te praten

085 273 5955 (09.00 tot 22.00 uur)
WhatsApp (09.00 tot 17.30 uur)
info@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)
support@webzaken.nl (09.00 tot 17.30 uur)

"*" geeft vereiste velden aan